Kandidatúra do výboru SAKMN !

  • Určite vieš, že skvelé príležitosti neprichádzajú každý deň, a teraz je ten čas, kedy môžeš uchopiť tú najlepšiu príležitosť ! Ak si cieľavedomý, plný nových nápadov a nebojíš sa pracovať v kolektíve, potom je tím SAKMN miestom, kde patríš !
  • Vo výbore SAKMN momentálne máme tri voľné pozície na podpredsedu, člena výboru a člena kontrolnej komisie. Je to šanca, ktorú si nemôžeš nechať ujsť !
  • Pripojenie sa k tímu SAKMN ti prinesie oveľa viac ako len prácu. Čakajú ťa nové skúsenosti, vzrušujúce zážitky, možnosti medzinárodnej spolupráce a predovšetkým množstvo zábavy a možnosť stretávať sa s inými nepočujúcimi ľuďmi !
  • Tak neváhaj a pridaj sa k nám ešte dnes ! SAKMN je miesto, kde môžeš byť sám sebou, rozvíjať svoje schopnosti a nájsť skutočné spojenie s ľuďmi, ktorí majú rovnaké ciele a ambície ako ty. Určite nebudeš ľutovať, že si sa rozhodol pridať k nášmu tímu!
  • Podmienkou prihlásenia na kandidatúru je, aby si spĺňal vek od 18 do 30 rokov a aby si bol členom SAKMN.

Viac informácii nájdeš na YouTube : https://youtu.be/A39NEtKorKA

A v prípade záujmu, nezabudni vyplniť tento formulár : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ_FMXMOT6edgNR6HdDtaFwjlrA7SHFyyKmQ8uz4v_5CecOA/viewform?usp=sf_link

! Výber nových členov výboru sa uskutoční na VALNOM ZHROMAŽDENÍ 20. apríla 2024 !

Tešíme sa na teba !

Tím SAKMN

Post Tags
About Author: admin